Header
 
Nők és partnerek

Hogyan beszéljünk partnerünkkel a korai magömlésről

A következő módszerek hatékony kommunikációs eszközöket jelentenek, amelyeket a korai magömléssel kapcsolatban alkalmazni lehet a partnernél:)

Legyen nyílt, és gyengéden törje meg a csendet a következőkhöz hasonló mondatokkal:

  • „Olyan boldogok vagyunk minden más téren, miért nem próbálunk a szexuális életünkön is javítani?”
  • „Úgy érzem, egyre csalódottabbak vagyunk a szeretkezéseink miatt. Mit szólnál, ha megpróbálnánk javítani ezen? Olvastam, hogy vannak megoldások, amik segíthetnek!…”
  • „Képzeld, olvastam egy lány történetét az interneten, ami nagyon hasonlít a miénkhez. Azt írta, hogy a párját „mintha kicserélték volna, és sokkal jobb szerető lett”, miután felvették a kapcsolatot egy szakemberrel, aki olyan kezelést javasolt, ami segít szabályozni a szeretkezés idejét…És utána olyan boldog volt a lány… Mit szólnál, ha mi is kipróbálnánk?”

Ne hibáztassa a párját, és kerüljön minden olyan viselkedést, amely agresszívnek vagy megalázónak tűnhet.

„Tudod, a szex is egy tanult képesség, mint a zenélés, a tenisz vagy a tánc. Ha az ember fejleszteni szeretné a képességét, bármi is legyen az, segítséget és tanácsot kér. Mi lenne, ha megtennénk ezt a szexszel kapcsolatban?”

Ehelyett beszéljen inkább a vágyairól és az igényeiről, és gondolkodjon azon, hogyan tudná elérni ezeket a célokat.

„Úgy érzem, sokkal jobb élményeink is lehetnének, és még olyan kevés a rutinunk. Úgy szeretnék ezen változtatni, és sokkal jobban élvezni az együttléteinket! Miért ne?”

Ügyeljen arra, hogy nyíltan beszéljenek a szakszerű orvosi segítség és tanács igénybevételéről.

„Sokat olvastam az életben való előrehaladásról, minden téren, és elhatároztam, hogy javítok az idegen nyelvi készségeimen. Órákra jártam, meghallgattam a tanárom tanácsait, és megpróbáltam alkalmazni őket. Szerintem a szex is ilyen. Ha szakszerű tanácsot kérünk, és követjük az utasításokat, sokkal szórakoztatóbbak lesznek az együttléteink. Ez minden területen lendületet adna az életünknek…”.

Untitled Document
Untitled Document
Footer